Reclame
ULTIMELE STIRI!

SUA: Un fermier creștin a fost exclus din piața locală pentru că și-a afirmat credința în căsătoria dintre un bărbat și o femeie

LANSING, Michigan – Avocații Alliance Defending Freedom, care reprezintă un practicant al agriculturii ecologice din Michigan, au intentat un proces împotriva orașului East Lansing, după ce autoritățile au înlăturat afacerea de familie din piața agricolă locală, deoarece au aflat că fermierul consideră căsătoria ca fiind „uniunea dintre un bărbat și o femeie”. Fermierul vrea să poată vinde alimente oricărui client, dar primăria nu îi mai permite să facă acest lucru în piața agricolă.

Se dispută o politică neconstituțională, ilegală și complexă privind „orientarea sexuală” pe care autoritățile au adoptat-o special pentru a-i desființa pe Steve Tennes și Country Mill Farms — livada de pomi fructiferi a familiei lui — pur și simplu pentru că și-a postat pe Facebook credința în căsătoria biblică. Consiliul local a făcut acest lucru deși Tennes, familia lui și livada se află în Charlotte, la 22 de mile de East Lansing, cu mult în afara limitelor și a jurisdicției orașului.

„Steve nu vrea decât să-și vândă marfa oricui este dispus s-o cumpere, dar primăria nu-i dă voie”, spune avocatul ADF Kate Anderson. „Oamenii credincioși, precum familia Tennes, trebuie să aibă libertatea de a trăi și lucra în conformitate cu credința lor adânc înrădăcinată fără frica de a-și pierde mijloacele de existență. Dacă guvernul poate interzice unui fermier să vândă doar din cauza opiniilor religioase pe care și le exprimă pe Facebook—interzicându-i un permis de a face afaceri și a servi produse proaspete oricărui client, înseamnă că niciun american nu este liber.”

„Americanii au avut dintotdeauna prețioasa libertate de a crede și a-și exprima credința. Acest proces pur și simplu cere instanței să sprijine această libertate a unui fermier catolic, care trebuie să fie liber să-și vândă produsele fără coerciție, discriminare sau intimidare din partea guvernului din cauza convingerilor lui legate de căsătorie”, a adăugat avocatul senior ADF Jeremy Tedesco.” „Primăria trebuie să respecte libertatea lui Steve de a-și exprima părerile religioase pe site-urile de socializare, libertate apărată prin Constituție, făra a-l obliga să renunțe la dreptul de a vinde în piață.”

Sursa: http://www.culturavietii.ro/2017/06/12/fermier-dreptul-de-vinde-piata-locala-nu-este-de-acord-casatoria-intre-persoane-acelasi-sex/

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: