Reclame
ULTIMELE STIRI!

Dictatura VACCINĂRII OBLIGATORII – DESFIINȚATĂ!

Avocata Alexandra Oberschi, reprezentanta Asociației Pro Decizii Informate, consideră că o lege prin care părinții să fie obligați să își vaccineze copiii ar înlesni „abuzul absolut incalificabil” de a obliga pe cineva să ia un medicament.
„Obligativitatea oricărei proceduri medicale și a oricărui medicament încalcă foarte multe dispoziții legale care sunt în vigoare, atât în legi organice, cât și în Constituție”, a declarat Oberschi pentru Jurnalistii.ro.
„Este vorba de articolele care reglementează dreptul la viață, dreptul la sănătate, dreptul de a decide ce faci cu propriul corp, e vorba de drepturile parentale, de drepturile educației, deci sunt foarte multe aspecte care sunt încălcate de propunerea legislativă pe care o dezbatem astăzi. Se vorbește acolo de un consimțământ prezumat, se vorbește despre faptul că dreptul la sănătate este esențialmente asigurat prin vaccinare, ceea ce rămâne de demonstrat, este mai mult la nivel de afirmație, mai ales că sunt efecte adverse pe prospecte și sunt foarte mulți părinți care au raportat și continuă să raporteze efecte adverse asupra copiilor lor și chiar asupra lor, ca adulți. Sunt persoane care mi-au povestit ce au pățit ele, cu ani în urmă, când s-au vaccinat. Deci, ca orice procedură medicală, credem că aceasta trebuie să fie opțională și trebuie să fie accesată în măsura în care cetățeanul dorește să facă acest lucru. Este un abuz absolut incalificabil să obligi pe cineva să ia un medicament, mai ales în condițiile în care nu există niciun fel de garanții că acesta ar fi lipsit de efecte adverse. Dimpotrivă, în lege se și spune că dacă apar efecte adverse, acestea vor fi compensate”, a adăugat Oberschi.
Potrivit reprezentantei Asociației Pro Decizii Informate, la nivelul Europei, majoritatea covârșitoare a țărilor la care se raportează România au vaccinarea opțională, la fel ca în România la ora actuală. „Există doar în Franța un număr de trei vaccinuri obligatorii, însă reticența populației este în continuă creștere în special din cauză că există disponibile doar vaccinuri penta și hexavalente și, dacă oamenii sunt obligați doar să facă trei, de ce să-i obligi să facă șase? De fapt, doar pentru că asta este disponibil spre injectare. Există antipoli în Portugalia și Belgia, mi se pare. Deci, la nivelul Europei, vorbim de o situație cu totul excepțională când anumite vaccinuri sunt impuse și, de asemenea, sunt acțiuni puternice, acțiuni de stradă de mare amploare din Italia care se desfășoară și în prezent pentru că există, la fel, o intenție de a legifera obligatoriu anumite vaccinuri”, a mai spus Alexandra Oberschi
Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: