Reclame
ULTIMELE STIRI!

Jurnaliștii americani anunță venirea lui Will Graham, nepotul lui Billy Graham, în România

Jurnaliștii americani anunță venirea lui Will Graham, nepotul lui Billy Graham, în România
În luna octombrie 2017, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este așteptat să sosească Will Graham, nepotul faimosului predicator Billy Graham, care va aduce mesajul Speranței câștigate în Isus Hristos pentru aproximativ 30.000 de persoane. Vizita lui Will Graham în România a fost anunțată în cadrul unui articol publicat recent în SUA:
7 mai 2017: Aproximativ 7.700 de persoane au participat alături de Will Graham la Sărbătoarea organizată în incinta Centrului Civic Dothan
La 52 de ani după ce faimosul său bunic, evanghelistul Billy Graham, a predicat Evanghelia lui Isus Hristos în Dothan, Will Graham i-a călcat pe urme prin participarea la Sărbătoarea desfășurată în perioada 5-7 mai.
„Ați fugit de Domnul. Precum fiul risipitor, v-ați dus departe”, a spus Graham de pe scenă. “E timpul să vă întoarceți la Dumnezeu. Isus te iubește într-adevăr necondiționat. El așteaptă să-ți spună „Bine ai venit acasă”.
Potrivit Asociației Evanghelistice Billy Graham, peste 465 de persoane au răspuns la chemarea lui Will Graham de a încheia un legământ cu Isus Hristos.
Charles Nailen, care a slujit ca lider al comitetului executiv de organizare, a fost mișcat de ceea ce a văzut. “Când oamenii au început să meargă ca răspuns la invitația lui, lacrimile au început să-mi țâșnească din colțul ochilor, la vederea modului în care Dumnezeu a mișcat inimile oamenilor la ceea ce a avut Will de spus“.
Peste 32.350 de persoane din 68 de țări au urmărit transmisiunea live a evenimentului.
Graham a fost însoțit la eveniment de artiștii: Aaron Shust, Colton Dixon, The Afters, Aaron Cole și Justin Unger.
“Am sentimentul pozitiv că am ajutat comunitatea să vadă potențialul a ceea ce se poate întâmpla când bisericile se unesc într-un efort de colaborare pentru gloria lui Dumnezeu“, a spus Robert Tatum, directorul festivalului, reprezentant al Asociației Evanghelistice Billy Graham. “Nu pentru creșterea unei biserici anume sau pentru personalitatea individuală, ci pentru momentul în care se unesc și văd: “Wow, asta se poate întâmpla. Putem umple Centrul Civic. Putem umple stadionul. Putem ajunge la mai mulți oameni împreună decât dacă am încerca individual.”

Pe lângă Sărbătoarea Wiregrass Area, în agenda pe anul 2017 a lui Will Graham mai sunt incluse Sărbătoarea Greater Fort Wayne din Indiana, precum și festivaluri internaționale în Mexic, Canada și România.
Will Graham este fiul lui Franklin Graham și nepotul lui Billy Graham.
http://www.wtvy.com/wrgx/content/news/Will-Graham-three-day-celebration-in-Dothan-concluded-Sunday-night-421569013.html

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3004 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: