Reclame
ULTIMELE STIRI!

Cum îți dai seama că EL e ”the one”?

Întotdeauna mă amuzam când vedeam astfel de titluri. Cum să știe cineva care EL e pentru mine. Orice generalizare e greșită. Cu toate acestea, am ajuns să pun și eu acest titlu. Sunt întrebată: bine, bine, aștept, mă rog, dar de unde știu că el e cel potrivit? 

Nu vreau să generalizez lucrurile, dar cred că sunt anumite lucruri de bază când vine vorba de acest subiect.

Știi că el e EL când lipsa prezenței lui doare. 

Ori cu ce ai umple acel timp, ceva lipsește. Zâmbetul lui, felul lui de a vorbi, chiar și nervii lui. Poate nu îl cunoști de multă vreme, dar parcă l-ai cunoaște de o viață.

El e EL când simți că ceva din el e în tine. Și nu mă refer la coastă. E ceva cu care te identifici fără să faci nimic. E ca piesa aia de puzzle care se potrivește mănușă.

El e EL când fără să vă luptați să ajungeți la un consens îți dai seama că priviți în aceeași direcție.

Când spun asta, nu spun că vă place același film, aceeași mâncare. Când priviți în viitor, vedeți aceleași lucruri.

El e EL când tu ești mult mai importantă decât anumite dorințe pe care le are. Când spun dorință, mă refer la pofte. Ele sunt normale. Anormal e să le dai curs. Da, e normal că își dorește să te țină în brațe și să te mângâie, doar îi ești dragă. Normal că își dorește să te sărute, doar îi ești prețioasă. Cu toate că e normal, acel EL, va aștepta până după ce vei spune „Da”.

El e EL când nu îți e rușine să ieși în lume cu el. 

O să spui că am înnebunit. Ei bine nu. Nu e un lucru deloc spiritual, dar e adevărat. Și aspectul exterior contează, mai ales când vine vorba de o călătorie de o viață. Dar nu mă refer doar la aspectul exterior. Aici pot fi și manierele, felul lui de a vorbi cu oamenii. Am văzut niște băieți de pus în revistă, dar în momentul în care i-am văzut cum se comportau în public, apoi nu aș ieși cu ei nici să fac cumpărăturile. Sper că ați înțeles ideea corect.

El e EL când te caută cu privirea. 

Deci acest gest e atât de dulce. Noi avem fanfară (btw e cea mai bună din România , dacă nu mă credeți vă invit să o ascultați). Soțiile nu cântă în fanfară. Nu o dată i-am văzut ridicând capul și căutându-și soțiile cu privirea. Așa, fără să aibă nevoie de ceva, din dragoste. Nu sunt căsătoriți de ieri. Au în spate câțiva ani grei de căsnicie. Fiecare căutare cu privirea e un te iubesc spus în taină. Știi că el e el când privirile spun mai mult decât cuvintele. 

El e El când nu trebuie să îți încalci principiile pentru a-l ține lângă tine.

 Of, că mai sunt astfel de băieți. Să ai principii (când spun principii nu mă refer la liste pe care scrie ce fel de mașină să aibă-astea nu sunt bune) e un lucru biblic. Să îți ceară să renunți la ele, e un lucru josnic. Acel EL îți va onora principiile și își va da silința să te ajute să nu le încalci.

EL e EL când poți să îi spui ce ai pe inimă fără să regreți mai târziu. 

citeste mai mult https://www.boradoroteea.com/single-post

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: