Reclame
ULTIMELE STIRI!

Real Madrid a renunțat la Cruce. Crucea îi deranjează tot mai mult pe închinătorii la semilună. Cerere șoc către FIFA: Interziceți semnul crucii pe terenurile de fotbal!

Banner filme

Real Madrid a renunțat la Cruce. Crucea îi deranjează tot mai mult pe închinătorii la semilună. Cerere șoc către FIFA: Interziceți semnul crucii pe terenurile de fotbal!

Cererea către FIFA a fost făcută de un faimos lider musulman al Arabiei Saudite, Mohammed Alarefe, care le-a solicitat șefilor fotbalului internațional să adauge în regulamentele lor interzicerea semnului Crucii la intrarea pe teren, semn al religiei creștinilor.
Într-o vreme în care tot mai mulți fotbaliști se roagă la Dumnezeu și își fac semnul Crucii la intrarea pe teren, musulmanii se simt tot mai ofensați. Alarefe este profesor la King Saud University din Riyadh, iar pe Twitter are cam vreo 17,4 milioane de oameni care-l urmăresc. Destul de mulți. La fel de mulți sunt însă și cei care nu sunt de acord cu cererea lui. Și care îi amintesc că sunt destui musulmani,  jucători de fotbal, care îngenunchează pe stadioane și-și ridică ochii spre Allah după un gol sau o victorie.
Real Madrid a renunțat la Cruce
Cu secularismul în minte și suflet și cu gândul la musulmanii care pot fi lezați, cu doar câteva luni în urmă, cei de la Real Madrid au hotărât să elimine simbolul crucii care se află deasupra coroanei de pe tricourile vândute în Orientul Mijlociu.
Citeste mai mult: http://www.activenews.ro/
Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2904 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: