Reclame
ULTIMELE STIRI!

Drag băiat, hai să îți spun cum stă treaba cu inima unei femei

Milioane de cărți au fost scrise, miliarde de poeme și melodii s-au înregistrat și totuși, totuși inima unei femei e un mister. Dar azi, azi am să dau din casă, așa sincer, cu exemple pe alocuri, poate, poate unei inimi de băiat îi vor fi folositoare rândurile de mai jos.

Nu înțelegeam de ce în Biblie femeia este văzută ca un vas mai slab, mă simțeam jignită, nu îmi plăcea. Îmi venea să rup acea pagină din Biblie. Sau măcar acel cuvânt. Am încercat să accept această construcție, dar azi am ajuns nu doar să fiu de acord cu ea, am ajuns să o îndrăgesc.

Da, drag băiat, suntem vasul mai slab. Vâsla care se rupe prima, nodul care nu ține, prima persoană care pierde la Monopoly, frunza purtată de vânt. Toate acestea și multe pe deasupra.

Nu îți voi spune ce înseamnă vasul mai slab. Cred că ai tu o teoria a ta legată de acest subiect. Vreau să îți spun ce nu înseamnă.

Vasul mai slab nu înseamnă că nu știe să gândească.

Hai că ai dreptate. Nu am formulat prea clar. Să mă explic puțin. Adevărul e că sunt fete mai deștepte și mai puțin deștepte. Asta e. La fel șade treaba și cu voi, dar asta e altă discuție. Uneori nu doar că habar nu avem despre ce e vorba, dar mai și semnalizăm. E drept. Doar că în momentul în care calci în picioare o femeie doar pentru că este sub nivelul tău intelectual, te cobori pe tine cu mult sub nivelul ei. Nu toți am fost înzestrați cu aceeași putere intelectuală, dar toți putem avea înțelepciune din belșug. S-ar prea putea să nu ne putem ține gura, dar de aceea tu ești capul. Să știi să taci, când să taci și mai ales cum să taci. Da, simțim și aromele tăcerii.

Vasul mai slab nu înseamnă că nu își poate deschide singură ușa. Emanciparea asta a scos ce e mai rău din femeie. Dacă își ia un sacou, se pune 25 din 24 de ore la birou, își cară toate cutiile, își deschide toate ușile, femeia se crede Vitoria Lipan. În ciuda tăriei pe care o arată femeia e tot femeie. Se topește pe picioare când îi deschizi ușa, când îi cari coșul de cumpărături, când îi spui să intre în mașină, deoarece plouă, când îi dai haina, deși tu îngheți. Da, asta e femeia. Nu ai ce să îi faci. Ba da, ai. Deschide-i ușa. Poate și singură, dar de…

Citeste mai mult: https://www.boradoroteea.com/

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: