Anunțuri
ULTIMELE STIRI!

COLA. BUN (ȘI) DE SCOS PETE.

Cred că știm cu toții că apa este sursa noastră majoră de viață. Hrana de zi cu zi este și ea importantă, dar nu degeaba suntem îndemnați să bem cel puțin 2L de lichide pe zi. Iar acum, de Sărbători, majoritatea dintre noi, am consumat mai mult decât porția de mâncare pe zi. Și dacă sunteți ca mine, din bucătaria voastră nu a lipsit nici acel suc negru care, desigur, ajută digestiei.

Nu știu dacă ați încercat, dar Cola este bun și de scos pete. Curățenia de Paști este întodeauna binevenită, iar Cola ajută enorm când vine vorba de curățenie. Mai ales în baie. Secretul e timpul. Trebuie lăsat să-și facă treaba, o perioadă mai lungă de timp. Îndepărtează chiar și petele de grăsime din haine și ajută la îndepărtatea ruginii!

Dar sunt unele pete care nu trec cu Cola, sau cu vreun alt detergent. Căci petele din suflet, de pe conștiință, sau rugina din inimă, nu pot fi îndepărtate așa ușor!

Tocmai ce am sărbătorit Paștele. Am fost la biserică, am luat cina în familie. Cu casa curată, am sărbătorit învierea Domnului nostru, iar de mâine, suntem pregătiți să ne lăsăm, ușor ușor câte un colțișor din casă neatins, ca să avem ce să curățăm de Crăciun.

Dar ce facem cu petele și rugina din noi? Cine le spală? Cum trec? Cum să le scoatem?

Ce bine că tocmai L-am sărbătorit pe Mielul Sfânt! Ce bine că jertfa Lui pe cruce ne-a adus soluția! Căci nu există vreun detergent mai puternic care să  curețe murdăria din noi, ca prețiosul Său sânge care a curs pentru noi.

22http://tineri.betania.ro/cola-scoate-mai-scoate-din-pete/

Anunțuri

Articole recente: Pe urmele Lui

Despre ADMIN (2052 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: