Reclame
ULTIMELE STIRI!

Contestație adresată Cultului Penticostal din România privind cazul pastorului Florin Ianovici

  • Această contestație adresată Cultului Creștin Penticostal a fost semnată de către 90 de slujitori din Cultul Creștin Penticostal, dintre care : 18 pastori, 24 de presbiteri, 39 de diaconi, 9 membri in Comitetele Bisericilor.
  • NewsNet Creștin confirmă autenticitatea acestui demers depus la sediul Cultului Penticostal din România.
Prin prezenta, vă aducem la cunoștință faptul că suntem profund dezamăgiți de subiectivismul aplicat în deciziile  Cultului Crestin Penticostal referitoare la Pastorul Florin Ianovici.
 În cadrul acestei decizii de suspendare , pe care o contestăm în mod categoric, considerăm că a fost încălcat Statutul de Functionare și Organizare a Cultului Creștin Penticostal, art.71, alin. (8), lit. (f) , Comitetul Executiv al Cultului Creștin Penticostal a și cercetat  a și propus suspendarea și a aplicat-o, trecând peste conducerea Comunității Regionale București, care nu a elaborat nicio propunere de suspendare și nici nu a fost consultată în vederea acesteia, neexistând nicio mustrare scrisă din partea Comunității Regionale București și nicio propunere din partea Comitetului sau a Bisericii Penticostale „Betel”, București.
        Această sfidare manifestată față de Conducerea Comunității Regionale București nu este una singulară, întrucât și în cazul pastorului Nicu Oros, a fost depusă o plângere împotriva comportamentului său, care a fost suspendat în mod repetat, semnată de aprox. 100 de slujitori din cadrul Comunității Regionale București și peste 100 de membri din Biserica Penticostală „Filadelfia” București, în vederea revocării acestuia din slujba de pastor, plângere asupra careia nu am primit nicio informare, ba dimpotriva a fost repus în slujba de pastor principal, fără monitorizare, fără restricții de a iniția evanghelizări sau alte condiții de a colecta fonduri financiare precum au fost impuse Pastorului Florin Ianovici.
In urma ridicării suspendării, din punctul nostru de vedere, aceste conditionări impuse de către Comitetul Executiv Pastorului Florin Ianovici,  sunt arbitrare, impunându-se restricții care contravin principiilor Sfintei Scripturi și care nu comportă vreun beneficiu de natură spirituală, ci, mai degrabă,  in defavoarea membrilor Bisericilor Penticostale din cadrul Cultului Creștin Penticostal.
Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3004 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: