Reclame
ULTIMELE STIRI!

Florin Ianovici și-a dat demisia în direct LIVE TEXT si VIDEO

FLORIN IANOVICI: Suntem in niste momente in care eu, in saptamana aceasta, m-am cercetat foarte mult. M-am cantarit. M-am evaluat. Iata, aici in fata nu este o azima doar. Este trupul Domnului Isus Hristos. Aici nu este doar un must, ci este sangele Domnului Isus Hristos. Si cand te apropii de el, te apropii de insusi Domnul Isus Hristos. Si m-am uitat de jur imprejur si am zis: „Doamne, am traversat o perioada destul de grea si mi-am zis: „As putea sa dau eu, astazi, Cina cu fratii mei?” Si raspunsul a fost: NU. Nu pot. Asa de mari sunt distantele intre noi. Asa de multe rani s-au creat, ca n-as avea indrazneala sa-i spun lui Hristos ca-L pot cinsti in felul asta.

Si m-am gandit ca trebuie sa imi cer iertare adunarii. Nu pot, pentru ca trebuie sa fim copii de Dumnezeu. Am invatat de la voi si am invatat de la Biblie ca trebuie sa fim cinstiti cu Dumnezeu.

In ce sta credinta noastra? Ce avem de impartit? Nu o sa va dam, la sfarsit, nici bani, nici favoruri. Nu va dam nimic noi. Totul va da Hristos. Si atunci am zis: „Doamne, daca nu pot sa dau Cina cu fratii mei, sunt eu un slujitor vrednic? Si raspunsul a fost: Nu. Pentru ca nu ma pot uita in ochii unora dintre fratii mei si sa spun ca lucrurile sunt in ordine. Nu pot. Acesta este adevarul. E o predica un pic diferita. Asa-i?

Dar, as vrea din toata inima sa intelegeti, iubitii Domnului, ca nu ne putem juca cu lucrurile lui Dumnezeu. In saptamana aceasta tot am stat si m-am framantat. Fratii mei, care au dat aceste decizii, v-au lipsit pe voi de faptul de a fi ascultati. N-a venit nimeni in mijlocul nostru sa vorbeasca cu voi. Si lucrul asta este trist. Si, ma doare pentru voi. Si, ma doare pentru mine. Ma doare pentru mine pentru ca as fi vrut sa vorbesc cu voi, de fata cu ei. Si, n-am putut. Mie imi este drag sa vorbesc cu dvs. Nu m-am ferit niciodata. Eu nu fug de familia mea. Si n-am sa fug niciodata de familia mea pentru ca voi sunteti ai lui Dumnezeu. Nici prima data, nici a doua oara, n-a venit nimeni in mijlocul nostru. Doar s-au trimis niste dispozitii. Si apoi, biserica a fost lipsita de sansa de-a spune ea pasul si durerea. Si tot asa, amanari si amanari. Si m-am gandit si am zis: „O fi bine?” Si am zis: „Nu. Nu e bine.” Pentru mine nu e bine.

Apoi, am stat si m-am gandit la o a doua decizie pe care poate ca dvs. nu o stiti. EU NU AM VOIE SA FAC EVANGHELIZARI. Eu n-am voie sa initiez nici o evanghelizare, decat sa predic aici la Betel. Si m-am intrebat: Pentru ce m-a croit pe mine, Dumnezeu? Haideti, cinstit, care este chemarea sufletului meu? Eu, cand vad un prieten, imi tresalta inima in mine. Eu, cand vad ca in biserica a intrat cineva care nu-l cunoaste pe Domnul, ma aprind cu un foc sfant pentru ca asta este chemarea mea. Si atunci mi-am zis: Doamne, pot eu sa stau la Cina Domnului cu fruntea in sus, stiind ca darul si focul care este in mine nu va putea sa fie folosit si mi-am zis: „Nu pot, Doamne.”

Apoi, poate nu stiti, dar in al treilea rand nu mai am voie sa strang nici un ban pentru Fundatia Viata si Lumina. Sunt peste 500 de copii.Nici o Evanghelizare la care ma duc, nu mai am voie sa pomenesc cuvantul asta „Viata si Lumina”. M-am gandit, ce o sa le spun eu celor 560 de copii: „Mai, niste frati de la Cult nu mai imi dau voie sa strang bani pentru voi.” Credeti ca vor intelege? Nici eu nu inteleg.

Si atunci am zis: „Chemarea mea, stiti care a fost? Eu, din 1994, de cand m-am pocait, am fost in strada si am cautat copiii. Am cautat oamenii nenorociti. Nu cred ca a venit vreunul dintre dvs. sa ii intorc eu spatele vreodata. Cel putin, ce am putut, am facut. Si am stat si m-am gandit in privinta aceasta. Pot eu sa am sufletul linistit in aceasta privinta? Raspunsul este: NU. Si, iubitii Domnului, pentru ca eu nu pot sa fiu un slujitor vrednic pentru dvs., pentru ca chemarea mea este una care este oprita, pentru ca dragostea inimii mele este aceea de a face bine saracilor, pentru ca nu ma pot uita in ochii unor frati, spunand ca lucrurile sunt in ordine, fiti martori astazi ai retragerii mele.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze. Amin.

Apoi, fratele ianovici a coborat de la amvon, s-a asezat in banca si s-a impartasit cu Cina Domnului impreuna cu familia.

https://www.facebook.com/marius.sfia

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: