Reclame
ULTIMELE STIRI!

SUA: Un copil s-a sinucis în urma unei farse sinistre de pe facebook. Țineți-vă copiii departe de rețelele de socializare!

„Balena albastră” nu e singura capcană de pe rețelele de socializare căreia îi cad victime copiii. O femeie din Michigan, SUA, a vorbit despre moartea tragică a băiețelului ei, în vârstă de 11 ani, care a murit după o „farsă crudă” pe rețelele de socializare.

Boy and girl watching cartoons online with the iPad tablet sitting in the sofa at home.

Băiețelul, Tysen Benz, a murit marți, la spitalul din Michigan, după ce timp de trei săptămâni a fost ținut în viață doar de aparate, în urma tentativei sale de sinucidere. Mama lui spune că băiatul a fost „manipulat” și păcălit de o fetiță de 13 ani, scrie msn.com.
„I-a spus că ea are de gând să se sinucidă și s-a folosit de conturile rețelelor de socializare ale altor prieteni pentru a-i dovedi fiului meu că  va face asta”, a povestit Katrina Goss
„Tysen i-a răspuns că și el se va sinucide, iar ea nu a încercat nici măcar să mă sune pe mine sau pe altcineva pentru a încerca să il oprească. Fiul meu nu trebuia să moară”, a continuat mama îndurerată, care încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra pericolului la care se expun copiii și adulții pe rețelele de socializare.
Ea a lansat și un apel către toți părinții: „ Vă rog să monitorizați fiecare mișcare a copiilor pe dispozitivele tehnologice. Nu este vorba de o încălcare a vieții private. Trebuie neapărat să știți ce fac și cu cine vorbesc pe rețelele de socializare”.
 Citeste mai mult:
Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3008 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: