Reclame
ULTIMELE STIRI!

Poveste adevărată! Copiii care munceau ca sclavi pentru a achita datoriile făcute de părinţii lor la cămătari Citeste mai mult: adev.ro/onbmnx

Patru minori au fost vânduţi ca o marfă de părinţii lor, creditorilor acestora. Aşa au rezumat procurorii DIICOT o anchetă fără precedent deschisă în Mureş. Era vorba de copii trataţi ca sclavi, puşi să muncească pentru a acoperi datoriile părinţilor făcute la cămătari care cereau dobânzi de 100%.

În dimineaţa zilei de 20 martie 2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)  Târgu Mureş care percheziţionau casa familei Cornelia şi Iosif Bako din Sîncraiu de Mureş au făcut o descoperire cutremurătoare. Într-o cămăruţă mică mobilată doar cu o sobă şi un pat, de la etajul casei, stăteau 3  băieţi minori. Aceştia erau îmbrăcaţi în zdrenţe şi murdari. Cei trei erau fraţi şi aveau vârstele de 11, 13 şi 14 ani. Părinţii lor,  Aneta şi Eugen Paradicza, i-au dat familiei Bako pe cei trei copii, ca sclavi, pentru a acoperi datoriile pe care le aveau la aceştia. Ancheta DIICOT a dezvăluit că băieţii lucrau de ani buni în curtea familiei Bako şi făceau munci grele pentru a îngriji 14 vaci cu viţei, 38 capre, 80 de purcei şi 6 cai. Martorii au declarat că familia Bako nu-şi punea copii să muncească, de acest lucru ocupându-se doar cei trei fraţi Paradicza. Un al patrulea copil al familiei Paradicza, în vârstă de 19 ani, muncea la casa părinţilor lui Iosif Bako, Klara şi Jozsef Bako. O dată ajunşi în curtea familiei Bako, băieţii Paradicza au întrerupt orice legătură cu şcoala.

Citeste mai mult: adev.ro/onbmnx

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3004 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: