Reclame
ULTIMELE STIRI!

Rusia ar putea interzice noua producție Disney „Frumoasa și bestia” cu primul personaj homosexual din istoria companiei. Un cinema din SUA a anunțat că nu va proiecta filmul

Oficialii ruși sunt puși în situația de a verifica dacă noul film al companiei Disney, "Frumoasa și bestia/ The Beauty and the Beast", care prezintă primul personaj homosexual din istoria companiei, încalcă legea împotriva "propagandei gay" și să-l interzică, informează BBC. 


Ministrul Culturii, Vladimir Medinsky, a declarat că măsuri concrete vor fi luate după verificări, mai ales că un parlamentar a spus că este „o nerușinată propagandă a păcatului”.
Ramake-ul live-action al filmului ”Frumoasa și Bestia/ Beauty and the Beast”, ce va fi lansat pe marile ecrane din Statele Unite pe 17 martie, conține primul personaj gay și prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney. Actorul american Josh Gad intepretează în acest film personajul LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston, jucat de Luke Evans.
O lege rusească interzice răspândirea „propagandei gay” printre minori. În 2013 a fost adoptată această lege, care descrie homosexualitatea ca „relații sexuale netradiționale”. Homosexualitatea a fost decriminalizată în Rusia, în 1993, și scoasă oficial din lista afecțiunilor psihice, din 1999. Atacuri homofobe au avut loc în ultimii ani.

Citește mai mult http://m.activenews.ro/

 

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2997 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: