Reclame
ULTIMELE STIRI!

Morgan Freeman vizitează o biserică penticostală pentru a studia fenomenul vorbirii în limbi

Serialul „Istoria lui Dumnezeu cu Morgan Freeman”, prezentat de National Geografic, a reînceput în cel de al doilea sezon, iar în episodul 2 actorul ce a câștigat un Oscar vizitează o biserică penticostală pentru a verifica de aproape fenomenul vorbirii într-o limbă cerească, al vorbirii în limbi sau glosolalia.

Episodul al doilea, intitulat „Cerul și infernul”, începe cu o explorare a războiului prin intermediul practicilor creștinilor din Etiopia. După ce prezintă fața ascunsă a posesiunii demonice în Etiopia, spectacolul se luminează puțin când Freeman vizitează o biserică penticostală în Statele Unite.

„Acolo unde este întuneric, există de asemenea și lumină”, spune Freeman în timp ce introduce segmentul creștin. „Unele persoane  simt că sunt atinse de Cer într-o manieră fizică, în fiecare duminică”.

Actorul a călătorit până la Albuquerque, New Mexico, unde s-a întâlnit cu o emigrantă din Pakistan numită Annie. În timp ce se deplasau spre biserică, Annie i-a povestit lui Freemna cum a fost convertirea ei la creștinism. Ea a explicat că într-o zi, în timp ce se afla la rugăciune, a simțit că este mișcată într-un mod profund, a simțit niște emoții puternice și în continuare a început să-L laude pe Dumnezeu într-o altă limbă. Freeman deconcertat, întrebă dacă ar putea-o auzi vorbind în alte limbi, dar Annie îi spune că este posibil decât atunci când simte puternic prezența lui Dumnezeu, pe care ea nu o poate evita, dar de fapt nu este exclus dacă merg împreună la biserică.

Citeste mai mult https://benidradici.com

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2997 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: