Reclame
ULTIMELE STIRI!

Dana Roba: Inregistrarea cununiei religioase la Biserica Elim- Timisoara si declaratiile celor doi dupa nunta.

https://youtu.be/aYyQsP9bwZQ

  https://youtu.be/wrWnReM6yYM

După un trecut scandalos, în care s-a făcut cunoscută ca amantă a manelistului Nicolae Guță, Dana Roba s-a pocăit și s-a măritat sâmbătă (16 ianuarie). Mai mult, a așteptat să „cadă” la așternut până în noaptea nunții.

S-au dus vremurile în care se dezbrăca fără inhibiții. La aproape trei ani de la scandalul cu Nicolae Guță, a cărui amantă a fost, Dana Roba și-a schimbat viața radical. În aprilie 2015 s-a pocăit, îmbrățișând religia penticostală, iar sâmbăta trecută (16 ianuarie), s-a măritat cu Daniel Remus Balaciu, un arbitru de fotbal.

dana_roba_daniel_remus_balaciu_nuntaÎși expunea goliciunea trupului de câte ori avea ocazia și a dus o viață dezordonată. Dar toate acestea sunt acum amintire. De când a revenit la credință, a aruncat un șifonier întreg de haine. Dar aceasta nu a fost singura schimbare. Dana a povestit pentru Kanal D că e cu totul altă femeie.

Dana Roba a explicat de ce nu a purtat o rochie de mireasă tradițională, din cauză că nu era virgină în ziua nunții. A ales o rochie scurtă, mulată pe corp, din paiete aurii. Pantofii roșii erau asortați cu manichiura, iar machiajul și l-a făcut singură, pentru că acum acesta este jobul ei.

Daniel și Dana s-au cunoscut printr-un prieten comun, după ce timișoreanca deja se pocăise. „Pentru mine n-a contat ce a fost înainte de botez”, a povestit Daniel pentru Kanal D. „Vreau să am o familie pentru totdeauna”, a mai adăugat el. Dana e cât se poate de fericită când îl aude vorbind așa, pentru că cea mai mare frică a ei este aceea că ar putea fi înșelată.

Cei doi nu au făcut o nuntă tradițională și au avut printre invitați doar prieteni, nu și membri ai familiilor lor. Dana a explicat că au făcut doar căsătoria civilă, pentru că ea a avut o viață foarte tumultoasă înainte și nu s-ar fi cuvenit altfel, după noua ei religie. Deși nu au putut face o nuntă religioasă, preotul penticostal a pronunțat o rugăciune pentru ei și i-a declarat căsătoriți și în fața lui Dumnezeu.

http://www.infocrestin.com/dana-roba-inregistrare-cununiei-religioase-la-biserica-elim-timisoara-si-declaratiile-celor-doi-dupa-nunta/

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2998 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: