Reclame
ULTIMELE STIRI!

Unde era Dumnezeu în momentul incendiului din Club Colectiv? Era exact în același loc, în care era și în urma cu aproape 2000 de ani, când Fiul sau era în agonie, scuipat și înjunghiat, pe Crucea de pe Golgota

35262278793_big-tragedie-la-bucuresti-26-persoane-au-decedat-si-peste-80-au-fost-ranite-intr-o-explozie-la-un-club-de-noapteUnde era Dumnezeu in momentul incendiului din Club Colectiv ? Faina intrebare ! Era exact in acelasi loc, in care era si in urma cu aproape 2000 de ani, cand Fiul sau era in agonie, scuipat si injunghiat, pe Crucea de pe Golgota. Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul sau, iar apoi L-a inzestrat cu RATIUNEA de a gandi, VOINTA de a face si AFECTIVITATE, pentru a IUBI. Toate acestea pentru ca omul sa poata deveni si dupa Asemanare cu El, pentru a-L indumnezei.

Off … dar Dumnezeu i-a mai daruit ceva omului: LIBERTATEA… libertatea de a alege, libertatea de a-L crucifica chiar pe Dumnezeu, libertatea de a da cu pietre, chiar daca pentru asta a trebuit sa poarte EL Insusi povara acestei SUFERINTE ! Dumnezeu a ramas intotdeauna fidel creatiei Sale. Nu si-a retras niciodata darurile, chiar si atunci cand omul a optat pentru a-L nega !

NU DUMNEZEU este cauza RAULUI ! RAUL are legatura cu optiunea omului !!!

La Club Colectiv, NU Dumnezeu a taiat bilete la intrare … NU Dumnezeu a dat aprobarile de functionare pentru acel loc, NU El a facut sa dispara extinctoarele si nici Sprinklerele… nu El s-a jucat cu artificiile … nu EL, ci oamenii, semenii nostri !

In schimb, El se afla in fiecare lacrima pe care o varsa omul aflat in suferinta … si pe fiecare cruce despre care avem senzatia ca ne apartine.

George Grigoriu  

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2997 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: