Reclame
ULTIMELE STIRI!

Masacru într-o biserică din SUA: nouă oameni uciși, inclusiv pastorul bisericii

biserica-emanuelNouă oameni au fost uciși într-o biserică istorică africo-americană din Charleston, South Carolina, în timpul unui program de studiu biblic.

Un tânăr de 21 de ani de culoare albă, pe numele său Dylann Roof a deschis focul în biserică ucigând nouă oameni, inclusiv pastorul bisericii.

Poliția l-a prins pe ucigaș și descrie ataculul asupra bisericii metodiste africane Emanuel ca fiind unul din ură rasială sau religioasă.

Arma deținută de ucigaș a fost de calibru 45, și a fost un cadou primit de la tatăl său la împlinirea vârstei de 21 de ani.

Pe camerele de supraveghere ale bisericii se observă cum atacatorul a stat printre enoriași timp de o oră înainte să deschidă focul.

O fetiță de cinci ani a supraviețuit atacului urmând instrucțiunile bunicii ei de a se preface că e moartă, iar o femeie a fost lăsat să plece să spună ce s-a întâmplat . Nu a fost cunoscut încă mesajul pe care trebuia să-l transmită.

Președintele Obama a făcut declarații afirmând pentru prima dată în spațiu public că: ”Astfel de tragedii se întămplă cel mai des în SUA, iar acest lucru ar trebui să ne dea de gândit”.

http://www.pasi.ro/stiri-si-evenimente/breaking-news-masacru-intr-o-biserica-din-sua-noua-oameni-ucisi-inclusiv-pastorul-bisericii.html

Reclame

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (2998 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: