ULTIMELE STIRI!

6 obiceiuri pe care ar trebui să le excluzi din viața ta dacă ești femeie

Foto: healthfitmagazine.comIți vine greu să îi refuzi pe ceilalți, dar când vine vorba de tine, îţi este extrem de ușor să îți respingi dorințele? Ori poate îți este frică de singurătate și de aceea accepți să rămâi într-o relație toxică doar de dragul de a avea un partener alături. Sunt doar câteva obiceiuri de care femeile ar trebui să devină conștiente că le fac mai mult rău decât bine și să încerce să le excludă din viața lor. Iată câteva din acele lucruri care îți dau bătăi de cap și pe care ar trebui să le elimini dacă ești femeie, notate de Huffington Post:

1. Le spui întotdeauna „DA” celorlalți. De câte ori nu te-ai trezit că ai acceptat ceva ce nu ți-ai fi dorit să faci, fie că e vorba de o ieșire într-o seară când tot ce voiai să faci era să dormi, ori să rezolvi o sarcină care nu îți intra în atribuții, deși aveai un termen limită scurt? Uneori e important să înveți să spui și „NU” și să faci propriile alegeri.
2. Pe tine te refuzi (aproape) întotdeauna. Dacă petreci mult timp gândindu-te la ce ar fi bine, ce ar fi rău, ce ar trebui să faci și ce nu, adu-ți aminte că astfel irosești timp prețios. Nu lăsa propriile insecurități, firici sau anxietatea să decidă pentru tine ceea ce e bine și ce e rău.
3. Mâncarea = dușman. Pentru că multe femei tind spre o siluetă slabă, acestea ajung să vadă alimentele ca fiind bariera spre a obține „talia de viespe” mult visată. Atunci când „calcă strâmb” și ocolesc rigorile dietei, savurând unul din alimentele interzise, acumulează un sentiment de frustrare și vinovăție. Însă oricât de important este stilul de viață echilibrat și alimentația sănătoasă, aceste mici „escapade culinare” nu ar trebui să te facă să regreți ceva. Bucură-te din când în când de desertul preferat, dar nu uita de țelul tău de a mânca tot mai sănătos.
4. Succesul profesional, o corvoadă. Deși ai obținut-o cu greu, prin multă trudă, nu te poți bucura pe deplin de ascensiunea ta în carieră pentru că s-ar putea să te bântuie gândul că nu o meriți ori că ai supărat pe cineva pentru asta. Un studiu a arătat că succesul femeii are puterea de a-i afecta pe partenerii lor de viață, micșorându-le stima de sine.
5. Ți-e frică de singurătate. Chiar dacă nu ai întâlnit pe cineva special, asta nu înseamnă că timpul este pierdut. Singurătatea nu ar trebui să te îndemne să intri într-o cursă nebună pentru a cunoaște noi persoane și de a-ți găsi alesul. Uneori el apare exact atunci când te aștepți mai puțin… la momentul potrivit.


6. Rămâi cu el deși ești nefericită în relație.
 Oricât v-ați strădui, ai impresia că relația pur și simplu nu merge, dar continui să rămâi în confortul acesteia pentru că singurătatea îți dă fiori. Sau poate accepți prima propunere care îți iese în cale, deși simți că nu este cea potrivită… Singurătatea este uneori o boală grea și contagioasă, dar faptul că alegi să rămâi cu persoana nepotrivită poate fi o opțiune mult mai nefericită.

SURSA: www.semneletimpului.ro

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4814 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: