ULTIMELE STIRI!

Foto/video: Cine era pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său, pe un câmp din Satu Mare

Bistriţeanul omorât alături de fiul său pe un câmp din Satu Mare este Adrian Traian Blaga, asistentul pastorului bisericii carismatice Calvary Chapel din Bistriţa şi administratorul asociaţiei Începuturi Noi, care oferă asistenţă socială copiilor orfani sau abandonaţi de către părinţi din judeţul Bistriţa-Năsăud.

CLICK AICI PENTRU DETALII ASASINATULUI

26992_396907072896_6370307_a

Adrian Blaga, în vârstă de 39 de ani, pornise spre Satu Mare cu intenţia de a identifica o tabără pentru copiii pe care-i avea în grijă în cadrul Asociaţiei Începuturi Noi pe care o conduce. Era însoţit de fiul său în vârstă de 9 ani, Timotei, care de trei ani de zile practica luptele greco-romane la un club din Bistriţa. Cei doi au fost găsiţi decedaţi aseară pe un câmp de pe raza localităţii Aciuda, comuna Pomi, în autoutilitara cu care au şi mers în Satu Mare. Cadavrele celor doi au fost găsite sub banchetele din spate, pline de lovituri în zona capului şi cu tăieturi la nivelul gâtului. Maşina a fost incendiată, cel mai probabil pentru ascunderea urmelor, însă flăcările au afectat doar partea din faţă a autoutilitarei, trupurile celor doi nefiind atinse de incendiu. Potrivit apropiaţilor, pastorul Adrian Blaga era foarte de treabă, dedicându-şi tot timpul liber asociaţiei de care se ocupa din 2003. Asociaţia Începuturi Noi este strâns legată de mişcarea Calvary Chapel, prezentă şi în Bistriţa-Năsăud,

229991_10151099843852897_1766283187_nAdrian Blaga fiind asistentul pastorului bisericii, Brian Fouts . Organizaţia Non-Guvernamentală apare pe lista furnizorilor de servicii sociale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Aceasta se ocupa de copiii orfani şi abandonaţi din judeţ, având ca scop „oferirea unei alternative la serviciile de stat şi oferirea unui mediu adecvat unde nevoile fizice şi spirituale ale copiilor să fie satisfăcute”, potrivit descrierii de pe un site de profil. Adrian Blaga se ocupa de asociaţie încă din anul 2003, iar în anul 2007 a fost numit „pastor asistent” al mişcării Calvary Chapel din Bistriţa, ţinându-i locul pastorului Brian Fouts, atunci când acesta lipsea. Bistriţeanul se ocupa şi de tinerii care îmbrăţişau această mişcare, organizând tabere şi dezvoltând programe de timp liber pentru aceştia.

Ce este „Calvary Chapel”? Potrivit site-ului oficial, Calvary Chapel este o mişcare creştin evanghelică carismatica internaţională, care a luat fiinţă în anul 1965 în Statele Unite ale Americii, cu ajutorul pastorului american Chuch Smith. „Bisericile Calvary Chapel pun accentul pe infailibilitatea Sfintei Scripturi, a Bibliei, promovând o predare expozitivă a acesteia, de la Geneză la Apocalipsă. S-a extins şi în ţara noastră, de mai mulţi ani, din dorinţa de a atinge cât mai mulţi oameni cu dragostea lui Dumnezeu”.

Citeste mai mult: adev.ro/mr5kk9

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5267 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: