ULTIMELE STIRI!

Când gay-ii ţipă biserica nu tace!

david_ionatan_imagineDiscuţiile despre homosexuali, despre perverşi în general, atrag multă atenţie. Preferinţele sexuale au început să facă parte din portretul social al unui individ, asemeni etniei sau confesiunii. Cei ce sunt pe invers se prezintă ca un grup social: îşi cer drepturi, îşi promovează concepţiile, fac marşuri şi publică broşuri, scot filme şi fac talk-show-uri “piperate”. Pentru că suferă de dorinţa de a se remarca, LGBT – (lesbian, gay, bisexual, transgender) au luat foc când au auzit yilele astea că trei parlamentari au reuşit să introducă în Constituţia României un amendament care spune că-n ţara asta căsătoriile se fac numai între un bărbat şi-o femeie! Adică normal, firesc. Cum a lăsat Domnul.
Unul Cernea, deputat care nu a citit că Pavel spune că e o ruşine pentru un bărbat să poarte părul lung, se dă cu capu’ de pereţii şi de mesele televiziunilor şi radiourilor, încercând disperat să promoveze o lege a „diversităţii” patimii. Acest fost filosof - care ne-a încurcat cu ifosele sale şi-n vremea când eram studenţi -  ar vrea ca românii cu patimi sexuale să-şi “etaleze ruşinea”  în public. Ce ne uimeşte este că din câte mii de legi lipsesc în România, el n-a găsit decât una despre gay! (Sincer, cred că din cei ce l-au votat de-a intrat în Parlament, nici cât negru sub unghie nu are sprijin pentru legea sa acest Cernea).
Reacţiile faţă de cei ce se aprind în pofte pentru persoane de acelaşi sex împart societatea taman în două categorii: una care îi susţine, alta care îi condamnă. Nu există o a treia cale. Nu are cum. Homosexualii sunt o urâciune în ochii Lui Dumnezeu.
Uimitor, dar şi umilitor pentru creştini şi mozaici, este că gay-ii spun că David şi Ionatan au fost homosexuali, folosind 2 Samuel 1:26 în mod eronat. Asta face când dracu’ apără gay-ii cu Biblia!
Aceşti tulburaţi psihic dau vina comportamentului lor deviant pe cei ce militează pentru ceea ce este firesc, cerând toleranţă ori reducere la tăcere. Ei luptă ca cei care vor face observaţiile critice de rigoare faţă de inversişti să devină «extremişti tradiţionali», cu proaste maniere, ce pot fi chiar penalizaţi pentru că doresc să arate lumii cum să trăiască în curăţie ! Tolerarea acestui stil de viaţă scârbos înseamnă încurajarea lui. Înseamnă crimă împotriva divinităţii. Dacă Dumnezeu spune că unda verde pentru sodomie a adus totdeauna blestemul, că o va distruge, ne-ntrebăm: noi o putem tolera? Ori pentru că am ajuns intelecţi ne credem mai corecţi ca divinitatea?

Ceea ce doresc este ca lumea evanghelică să vorbească. Să aibă o poziţie oficială. Biserica Ortodoxă a făcut-o déjà. Lângă baptişti, penticostali şi adventişti, aşteptăm tudoriştii, adventiştii şi Oastea Domnului. Catolicii, reformaţii, lutheranii – sunt chemaţi şi ei. Fraţi români, nu lăsaţi o mână de imorali să facă legi după bunul plac. Şi asta, chiar dacă ei ar avea toată planeta în spate. Nu uitaţi, în lupta cu sodomia îl aveţi sprijin pe Dumnezeu!
PS: Personal nu am nimic cu homosexualii ca persoane. Ba chiar ar trebui ajutaţi să scape de coşmar. Unii, ştiu, nu vor. Nu îi blamez, dar patimile lor sunt de condamnat. Asta n-o spun eu de la mine, ci Dumnezeu. Se merită să-L ascultăm…
sursa: nicolaegeanta.blogspot.ro

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4605 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: