ULTIMELE STIRI!

5 falşi „Mesia” şi de ce afirmaţiile lor sunt greşite

Săptămâna aceasta, doi bărbaţi au ajuns în atenţia mass media prin afirmaţiile că ar fi Iisus Christos: australianul John Miller şi sud-africanul Moses Hlongwane. Acestora li se alătură sud-americanul José Luis de Jesús Miranda, brazilianul Inri Cristo, rusul Sergey Anatolyevitch Torop şi americanul Wayne Bent, care se află încarcerat în new Mexico. Fiind întrebat de Christian Post cu privire la cei doi, pastorul Perry Noble a explicat de ce afirmaţiile lor despre sine nu sunt congruente cu raportul biblic.Mărturiile acestor oameni sunt greu de crezut, consideră Perry Noble. Iisus Însuşi spune în Biblie, în capitolul 24 al Evangheliei după Matei, că vor apărea „Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi; (care) vor face semne mari şi minuni”.

 

Noble adaugă că prima dată, Iisus a venit pe pământ într-un mod umil, într-un staul. Dar când va reveni, El va veni ca un rege şi toţi îl vor vedea. „Nimeni nu se va îndoi că El este Iisus”, explică Noble.

 

alan_john_miller (Foto: divinetruth.com)1. Australianul Alan John Miller (50 de ani), inginer IT, susţine că este Iisus Christos reîncarnat şi că soţia sa este Maria Magdalena. Miller susţine că amintirile sale din vremea lui Iisus au încpeut să apară după divorţul său, în 1997, şi de atunci a creat un site şi a deschis un canal Youtube, unde răspunde întrebărilor adepţilor săi, dar şi a curioşilor.

 

Miller susţine că îşi aminteşte de miracolele pe care le-a făcut, inclusiv învierea lui Lazăr, şi că îşi aminteşte că era căsătorit cu Maria Magdalena.

 

Cu privire la Miller, pastorul Perry Noble a declarat că o parte din ce povesteşte australianul sunt informaţii pe care oricine le cunoaşte din Biblie. Pericolul apare atunci când adepţii săi, din ce în ce mai mulţi, cred informaţii care nu apar în Biblie, precum o presupusă relaţie între Iisus şi Maria Magdalena.

 

Un material video cu  Miller poate fi urmărit aici.

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4605 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: