ULTIMELE STIRI!

S-a pocait Brian Welch, un star rock

Brian Welch, un star rock satanist s-a pocăit Brian Welch începând din 1993, a format împreună cu nişte prieteni, trupa Korn, trupă premiată și apreciată de critici, și a vândut 60 de milioane de albume în întreaga lume. “A fost un star rock, dar în interior am fost un om mort.” spune Welch, fost chitarist şi unul din membrii fondatori ai trupei Korn. Crescut într-o familie creştină, a avut o copilarie linistită, dar timiditatea lui i-a cauzat problemele de multe ori în adolescență şi tinerețe. În lumea muzicii, trupa lui a devenit un refugiu sigur de respingere şi marginalizare. Durerea și presiunea care au venit din faima de muzician l-au dus la lumea drogurilor.

“Am crezut că trăiesc în iad. Am vrut doar să adorm și să nu mă mai trezesc. Am vrut să mor “, spune Welch. “Am iubit faimă, banii, succesul, am iubit acele lucruri, care am crezut că mă fac fericit”.

Dependența de droguri a devenit tot mai mare şi mai mare până a ajuns să le consume în fața fiicei sale. S-a adâncit așa de mult în aceste lucruri, mai mult decât și-ar fi putut vreodată imagina. S-a gândit să părăsească trupa pentru a ieși din acest abis, dar nu au îndrăznit să ia un pas hotărâtor.

Într-o zi a primit un e-mail de la un prieten cu un verset din Biblie, versetul din Matei 11 : 28 (“Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.”). Câteva săptămâni mai târziu, prietenul l-au invitat la o biserică evanghelică, unde Welch l-a acceptat pe Hristos în viaţa lui.

“Am simţit că Isus mi-am spus: “nu te condamna” și am simțit dragostea Lui mare.” A doua zi, el a aruncat toate drogurile care le avea în casa lui şi i-a promis fiicei sale că va fi mereu cu ea.

Brian Welch s-a alăturat comunității creştine unde a fost introdus de prietenul său şi au făcut împreună o călătorie specială în Ţara Sfântă. Acolo el, un fost membru al trupei satanice, a primit botezul în chiar în râul Iordan. Când s-a îmbracat în haine albe, chiar înainte de botez, a început să plângă ca un copil și să ceară iertare lui Dumnezeu, și după botezul prin scufundare, imediat a simţit pacea pe care o dă Dumnezeu.

“Dumnezeu a intrat inima mea şi mi-a dat darul să înţeleg că totul este făcut prin El şi pentru El “, repetă Brian Welch la fiecare interviu acordat. Cuvintele sale despre iubirea de Dumnezeu, sunt în contrast cu aspectul său frapant de rocker tatuat

sursa: stiricrestine.ro

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5276 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: